<

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» мікроавтобус ледь не протаранив авто патрульних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:56 | 28.07.2021 / Новини / /
Перегляди
477
/ коментарі 2

25-го липня на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» мікроавтобус Opel Movano, що здійснював обгін, виїхав на смугу зустрічного руху, якою їхала автівка патрульних.

Водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну ситуацію. Внаслідок цього патрульний, який керував службовим автомобілем, був змушений здійснити різке гальмування та змінити напрямок руху, – інформує пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Поліцейські наздогнали й зупинили вказаний бус, за кермом якого перебував 24-річний керманич. 

На вимогу патрульних він не пред’явив посвідчення водія відповідної категорії, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та чинний поліс обов’язкового страхування. Окрім того, у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події чи у медичному закладі керманич відмовився.

У результаті на порушника склали адмінматеріали за ч. 5 ст. 122 (Порушення, що спричинили створення аварійної обстановки), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа