<

На Чернігівщині зіткнулися вантажівка і автобус: загинуло троє людей, шістнадцять травмовано

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:37 | 18.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16-го грудня, на автодорозі Кіпті–Глухів–Бачівськ у Бахмацькому районі, зіткнулися вантажівка «Iveco» під керуванням громадянина Сербії та рейсовий автобус «Неоплан», сполученням «Херсон-Москва», за кермом якого перебував громадянин України. 

Відкрито кримінальне провадження за фактом ДТП, у якій загинули троє людей та шістнадцять травмовано, – інформує поліція Чернігівської області.

Водій автобуса під час обгону виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою.

Під час зіткнення з напівпричепа вантажівки вилетіли рулони пресованого паперу та пошкодили проїжджаючий автомобіль “Toyota Camry”.

Унаслідок автопригоди троє пасажирів автобуса загинули на місці, 16 людей госпіталізовано до Бахмацької лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.  

Поліцейські надавали допомогу медикам у госпіталізації потерпілих. Правоохоронці забезпечили тимчасовий прихисток для матері з 8-місячним немовлям — єдиною дитиною серед пасажирів постраждалого автобуса.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб).

Максимальне покарання згідно з нею — до десяти років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років. Триває досудове розслідування. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок