<

На Amazon з’явилося оголошення про продаж чотириметрового “бойового” робота

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 20.01.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Японський сегмент інтернет-магазину Амазон пропонує до продажу людиноподібного робота з власним ім’ямКуратасу.Ціна гаджета складає трохи більше 1 мільйона доларів.

Робот схожий на персонажа голлівудських бойовиків абосвоєрідний танк. Його зріст – чотири метри, вага – п’ятьтонн. Він оснащений бензиновими двигунами і пересувається зі швидкістю до десяти кілометрів на годину, – пише Корреспондент

Машина управляється або водієм у кабіні, абодистанційно через звичайний смартфон з використанням мережі не нижче 3G. При цьому оригінальна іграшка може говорити, повторюючирепліки свого оператора.

Машина позиціонується як бойовий робот і оснащений різними іграшковими гарматами, що стріляють водою. Насайті інтернет-магазину особливо підкреслюється, що вкомплект поставки не входить бойова вогнепальна зброя. Робот поставляється в комплекті, але розібраним.Збірка – турбота покупця.

Поки покупців на машину не знайшлося, але сайтAmazon заповнений відгуками користувачів на торгову пропозицію. Інтернет-магазин зазначає, що в наявності єєдиний екземпляр іграшки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа