<

На акціях у центрі Києва відбулись зіткнення з поліцією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:49 | 20.02.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Як повідомив нардеп Семен Семенченко, зіткнення 19-го лютого виникли  через те, що поліція не давала нардепам пройти по вулиці Інститутській.

На місце проведення акції під Адміністрацією Президента на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу стягнуті сили поліції, серед учасників стало більше людей у камуфляжі і балаклавах, між учасниками та силовиками виникли зіткнення, повідомляє Українська правда.

На місці події перебуває керівник патрульної поліції Олександр Фацевіч, який на питання журналістів про суть зіткнень заявив, що “ніяких зіткнень немає”, а наявність такої кількості правоохоронців обумовлено “охороною громадського порядку”.

Також на місці акції ОУН поліція встановила загороджувальну сітку – елементи огорожі.

Повідомляється, що за кордоном патрульної поліції є представники Національної гвардії.

Нагадаємо, що з понеділка під стелою на Майдані буде встановлено намет, де всі бажаючі можуть записатися і поїхати приєднатися до блокади Донбасу.

Заходи безпеки у центрі столиці посилені. Крім того, встановлені рамки-металошукачі на Хрещатику і Європейській площі.




коментарів: 6
  1. Набрали в списки, ради рейтінгу, в верховну раду дебілів, а тепер навкруги вони бігають і кричать що нардепи, а по діям злочинці, хотівби я побачити чи допустивби поліцейський за кордоном таке ставлення до себе як Семенченко котрий зірвав захисну маску з військового срочної служби нацгвардії, за це потрібно було його там зразу і уложити. Військові бояться, що знову зроблять їх винними як в свій час на майдані. Тому до цого часу і не можуть найти винних в розстрілі на майдані, а тіх кого призначають не мають доказів, хотя дійсні винуватці відомі тільки їх не можна чіпати, навіть кінофільми амереканських журналістів зникли де було чітко видно як стріляли з готелю і навіть знали хто в тіх кімнатах проживав.

  2. Представників Національної гвардії,а їх не мала кількість,-в зону АТО,на війну ,там велика не хватка професіоналів,які набули досвіду на Майдані…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер