<

На 25 листопада скликають першу сесію Волинської обласної ради: новообраним депутатам вручать мандати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 24.11.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Перша сесія новообраної Волинської облради відбудеться 25-го листопада. Провести сесію постановила обласна територіальна виборча комісія.

Про це йдеться у Постанові Волинської обласної територіальної виборчої комісії №38 від 20-го листопада 2020 року “Про скликання першої сесії Волинської обласної ради”, – передає пресслужба облради.

Зазначають, що на підставі постанов Волинської обласної ТВК №36 та №37 “Про реєстрацію обраних депутатів” та отримавши понад 2/3 необхідних заяв від обраних депутатів Волинська обласна територіальна виборча комісія загалом здійснила реєстрацію 61 депутата Волинської обласної ради.

Перша сесія новообраної Волинської обласної  ради відбудеться 25-го листопада о 10:00 годині за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 9.

Новообраним депутатам, які пройшли реєстрацію, вручатимуть мандати депутата Волинської обласної ради.

Нагадаємо, ЦВК опублікувала імена кандидатів, що можуть стати депутатами Волинської обласної ради. У нову раду входитиме 64 депутати з семи політичних партій. В облраду пройшли й ті, за кого голосували виборці Володимира-Волинського та Нововолинська. Від партії «За майбутнє»: Ігор ГузьЮрій Сиротюк та Ярослав Матвійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота