<

В окрузі №19 поширюють агітки з “чорним” піаром

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:34 | 24.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
site_18397_10_43

Проти кандидата в депутати в 19 окрузі  та мера Львова застосовують  чорний піар

Проти  кандидата в народні депутати Ігоря Гузя, який балотується  у виборчому окрузі №19 (місто Володимир-Волинський),  невідомі поширюють антиагітацію, – повідомляє прес-служба Громадянської мережі Опора.

Разом з цим чорним піаром були помічені й листівки проти Об’єднання «Самопоміч».

У ніч на 23 жовтня у Нововолинську, Іваничах, Володимирі-Волинському невідомі розкидали листівки в поштові скриньки з чорним піаром про  Ігоря Гузя, який балотується  від партії «Народний Фронт».

Поширені антиагітки про Ігоря Гузя були вкладені у листівки про міського голову,  лідера Об’єднання «Самопоміч» Андрія  Садового.

Про це Громадянській мережі ОПОРА повідомили у прес-службі Ігоря Гузя.

Одна з листівок починається заголовком «Чому не можна голосувати за Ігоря Гузя».  В антиагітці є зображення кандидата та зазначено «Я дешево продаюся», а в руках домалювали список політичних партій.

В листівці кандидата  Ігоря Гузя називають «кар’єристом в натурі». Також зазначають, що він «зрадив» мешканців Ковельського округу, відмовившись там висуватись.

Також в антиагітках вказано, що Ігор Гузь вводить в оману людей, розповідаючи про те, що його нібито підтримує Блок Петра Порошенка.

Очевидно, що антиагітатори згадали про білборди, на яких кандидат використовує логотип цієї політичної партії.

Щоправда, Громадянській мережі ОПОРА Ігор Гузь раніше заявляв, що це він підтримує коаліцію двох політичних сил у парламенті (Блок Петра Порошенка та «Народний фронт»), тому й використав логотипи на своїх білбордах.

На деяких антиагітках про Ігоря Гузя зазначено прізвище відповідального за друк.  Проте треба перевіряти, чи це та людина. Також в антиагітках є позначка ГО «Громадська думка».

Як зазначають у прес-службі Ігоря Гузя, вони не готові наразі сказати, хто є замовником поширення таких листівок. Подібні випадки фіксувалися на минулих вихідних у Нововолинську.

Представники штабу кандидата Ігоря Гузя найближчим часом звернуться у Службу безпеки України, щоб знайшли тих, хто поширює таку неправдиву на їхню думку інформацію.

У поширених  листівках про Об’єднання «Самопоміч» негативно подають інформацію про політика Андрія Садового.  Мера Львова називають «майстром зведення фінансових пірамід», а його партнерів – «тимчасовими». Також там зазначено, що Садовий хоче втекти зі Львова. При цьому використовується в антиагітках логотип Об’єднання «Самопоміч».

Відомо, що  агітувати проти не забороняється. Проте  інформація із критикою має бути достовірною, без наклепницького характеру.

Відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України», забороняється розповсюдження недостовірних, або наклепницьких відомостей про партію – суб’єкта виборчого процесу або кандидата в депутати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер