<

Митрополит Михаїл закликав «не віддавати дітей в руки техніки»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:51 | 2.09.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Напередодні навчального року митрополит Луцький і Волинський Михаїл закликав батьків навчати своїх дітей на власному прикладі.

Про це владика говорив під час проповіді на завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці, – повідомляє пресслужба єпархії.

У наш час інформаційних технологій важливо не лише навчити дитину, а потрібно розібрати, що для неї корисно і донести істину. Проте навчання починається із сім’ї, наголошує керуючий єпархією.

Сьогодні дуже часто трапляється, що в україномовних батьків діти розмовляють російською. І всі дивуються чому так виходить. А все тому, що дитина дивиться російськомовні мультики у той час, коли з нею мали б розмовляти батьки.

«Не віддавайте своїх дітей у руки техніки. Краще розкажіть їм про свою істину, які цінності ви сповідуєте. Бо впершу чергу нам потрібна людина, а потім вже фахівець, науковець чи хтось інший», – закликає високопреосвященний.

Тому ми і повинні докласти максимум зусиль аби спочатку виховати повноцінну людину, свідому в основах віри і стійку в своїх традиціях та культурі, переконує митрополит Михаїл.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер