<

Миколаївський аеропорт відправив перший рейс до Шарм-ель-Шейха

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 26.12.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Миколаївський міжнародний аеропорт у середу 26 грудня після тривалого ремонту відправив перший чартерний рейс до курортного Шарм-ель-Шейха (Єгипет).

Про це повідомив в.о. директора аеропорту Федір Барна на своїй сторінці у фейсбуці.

«Миколаївський міжнародний аеропорт відправив перший чартерний рейс до Шарм-ель-Шейху (Єгипет). Авіакомпанія “SkyUp” везе туристів “JoinUp”», – повідомив Барна.

За його словами, на рейс продано 100% квитків, на борту – 184 пасажири. Рейси до Шарм-ель-Шейху будуть регулярними. Наступний відбудеться 2 січня 2019 року.

Плануються також регулярні рейси до Києва (аеропорт «Київ») і назад. Щоправда, перший довелося відкласти через брак пасажирів. Вартість повного квитка до столиці близько 2500 грн. На новорічні свята заплановані скидки – 1680 грн. Тривалість польоту – трохи більше однієї години, повідомляє Укрінформ.

Нагадаємо на реконструкцію комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт», який не працював багато років, з обласного та районних і міських бюджетів виділено 127 мільйонів гривень.

Він отримав сертифікати відповідності за трьома напрямками: «Забезпечення обслуговування пасажирів та багажу»; «Обслуговування на пероні та місцях стоянок повітряних суден» та «Наземне адміністрування в аеропорту».

На думку в.о. директора аеропорту Федора Барни, це дає змогу повноцінно відновити свою роботу по наданню аеропортових послуг авіакомпаніям та отримувати прибуток для поповнення бюджету області.

https://www.facebook.com/100002160013264/videos/2032687660146548/





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа