<

Ми знімаємо хроніку, те що залишиться нашим дітям, – «Babylon’13»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 2.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Члени кінопроекту «Babylon’13» стверджують, що документалістика, якою вони займаються, не має нічого спільного з пропагандою, адже їх завдання – донести інформацію та показати правдиву картину, а також передати це нащадкам.

Про це учасники групи «Babylon’13» розповіли під час тематичної гутірки в рамках другого дня фестивалю національного опору «Бандерштат» – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини

IMG_2019w

Слухачі поцікавились чому «Babylon’13» не робить якісні продукти, спрямовані на протидію російській пропаганді. На що представниця об’єднання пояснила, що короткометражна документалістика, якою займається об’єднання, повністю відрізняється від пропаганди:

«Ми знімаємо хроніку, те що залишиться нашим дітям. У жодному з наших фільмів немає жодної медійної персони, жодного політика чи депутата. Для нас це принципово. Ми знімаємо про людей, які жертвують своїм життям заради України».

Babylon’13 — це українська територія короткометражного документального кіно; об’єднання режисерів, операторів та кінематографістів. Територія фіксації подій українського громадянського протесту. Кінопроект розпочав свою діяльність коротким відео: «Prologue», що було записано на Михайлівській площі 30 листопада 2013-го року. Відгалуженням проекту є роботи циклу документальних фільмів «Зима, що нас змінила» та «Наша Надія»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок