<

Ми маємо відноситися один до одного як до братів – Ігор Гузь під час Європейських Днів Добросусідства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 23.08.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ігор Гузь став представником української делегації під час Європейських Днів Добросусідства (ЄДД), що відбувся цими вихідними на пункті перетину кордону “Кречів-Крилів” в Іваничівському районі.

Народний депутат України виступив під час офіційної частини свята: «Хочу усіх присутніх українців та поляків вітати із тим, що Україна чверть століття є незалежною. Україна бореться за свою незалежність та свою державність», – зауважив нардеп.

Такі Дні Добросусідства щороку проводять заради просування ідеї відкриття нових пунктів пропуску на українсько-польському кордоні, зміцнення співпраці, а також популяризації євроінтеграції.

«Я є заступником голови комітету у закордонних справах українського парламенту. Зізнаюся, що не очікував у 2016 році дізнатися про те, що польська сторона визнає українців «різунами» та «учасниками геноциду». Ми ніколи такими не були і таке визнання є несправедливим у відношенні до українського народу!» – зауважив Ігор Гузь.

«Варто розуміти, що у нас спільний ворог – це Росія . І якби українці не зупинили російські танки на Донбасі, вони зараз були б на кордоні з Бугом. Ми маємо відноситися один до одного як до братів, адже так і повинно бути! Бажаю усім оптимізму, адже буде кращий час, а ми за нього будемо боротися!», – додав депутат.

У рамках святкування Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» під час Європейських Днів Добросусідства «Кордон 835»  організував акцію «Прибузький стіл», де кожен охочий міг скуштувати квасу, борщу, кулішу, м’яса чи бочка, і внести благодійні кошти для учасників війни на Донбасі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер