<

Музиканти родом з Волині виступили на одній сцені лідером Pink Floyd у Лондоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 19.10.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Музиканти родом з Волині, які наразі грають в складі гурту Бумбокс, виступили вчора, 18 жовтня, на одній сцені з легендою світової рок-музики Девідом Гілмором, зіграли з ним декілька спільних пісень гурту Pink Floyd та нову композицію, присвячену Небесній сотні.

Український гурт «Бумбокс» переживає наразі чи не найяскравіший етап у своїй історії: нещодавно хлопці відкатали турне по містам США та Канади, а вчора, 18 жовтня відіграли в Лондоні концерт з лідером культового гурту «Pink Floyd» Девідом Гілмором. Причому, музиканти не лише виступили на одній сцені з живою легендою, але й зіграли спільні пісні. Одна з них була присвячена героям Небесної сотні, – пише Таблоїд Волині.

Це було велике шоу під назвою «STAGING A REVOLUTION. I’M WITH THE BANNED», яке транслювалось в прямому ефірі на телеканалі ВВС.

Окрім «Бумбоксу» з Гілмором, у дійстві взяли участь українсько-білоруський гурт «Brutto», скандально відомі російські революціонерки «Pussy Riot», а також Білоруський вільний театр та актори Джеремі Айронс, Кім Катрел, Ніл Теннант, Вікторія Модеста, Джульєт Стівенсон.

Цікавим є той факт, що раніше переважна більшість концертів «Бумбоксу» відбувалась в Росії. Однак, після Революції Гідності та військової агресії північного сусіда, музиканти відмовились виступати на теренах Московії, практично втративши таким чином своє основне джерело доходів. І ось тепер продюсер гурту Олексій Согомонов вивів своїх «підопічних» на новий рівень: гастролі в Америці та спільний виступ в Лондоні з учасником легендарних «Pink Floyd».

Нагадаємо, що до складу «Бумбоксу» входять троє вихідців з Волині: гітарист Андрій «Муха» Самойло (в 90-х роках грав у луцьких гуртах «Мухи В Чаї» та «Флайzzzа»), звукорежисер Ігор «Лемко» Мельник (колишній басист гуртів «Мухи В Чаї» та «Гнуки Бандиги») та ді-джейВалентин Матіюк (раніше був вокалістом та гітаристом в нововолинських гуртах «Біла Гарячка», «Некрофаг» та «Пропаганда»).




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер