<

«Може зупиняти будь-який транспорт»: родина з Луцька просить допомоги в пошуку зниклого інваліда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 14.11.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Родина Назарчуків просить допомоги у небайдужих у пошуку зниклого чоловіка, який має психічне захворювання. Чоловік пішов з дому, а це село Великий Омелян Луцького району, рівно два тижні тому, його досі шукають.

38-річний Юрій Назарчук – інвалід з дитинства через психічне захворювання, залишив дім 31-го жовтня та пішов у невідомому напрямку.

“Був одягнений у куртку коричневого кольору, темо-сіру шапку, чорно-шкіряні кеди з жовто-коричневими вставками. При розмові може не називати свого імені (зазвичай, Сашко Ройко з Полтави, сирота) і домашньої адреси. Має з собою радіо. Зупиняє будь-який транспорт.

Особливі прикмети: на даний час відсутні три передніх зуба”, – йдеться в оголошеннях, яке рідні розмістили на автостанції у Нововолинську та Іваничах.

Родина певна, що чоловік може знаходитись в будь-якому районі, тому просять допомоги у всіх небайдужих.

“Люди багато говорять, але якщо інформація не підтверджується – ми її відкидаєм. Ми знаємо, що тиждень тому він був в Маневичах. Юра може проситися і їхати в будь-якому напрямку, куди іде транспорт і в який візьмуть. Він каже, що сирота, і може перебувати в селах, втиратися у довіру людей, який він бідний, аби ті дали хліба, – що хочеш може бути. В Іваничах ми шукали в лікарні, шукаємо в притулках”, – розповіла БУГу Ольга, сестра зниклого.

Велике прохання до всіх, кому щось відомо про перебування Юрія повідомити за телефонами: (067)42-21-675 або (067)92-95-903.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер