<

Мотоцикліст у Камінь-Каширському районі пропонував хабар патрульним за нетверезе водіння

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 10.07.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

9-го липня у селі Городок Камінь-Каширського району патрульні зупинили мотоцикл «ИЖ» під керуванням 41-річного волинянина, котрий їхав без мотошолому. Під час перевірки водія на факт перебування його в стані алкогольного сп’яніння алкотестер драгер зафіксував результат – понад 2 проміле.

Правопорушник, аби уникнути адміністративної відповідальності,  запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 500 грн, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Поліцейські від хабаря відмовилися. Слідчо-оперативна група зафіксувала факт злочину, гроші вилучили. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєному злочині.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 68 тис. грн, або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років,  або позбавленням волі на той самий строк.

За порушення Правил дорожнього руху на волинянина склали адміністративні матеріали за ст. 130 та ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер