<

Мотосезон відкритий. Байкери у Луцьку нагадують водіям автомобілів бути уважнішими на дорозі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 15.04.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

У Луцьку байкери відкрили мотосезон. Сотні залізних коней натертих до блиску вишикувалися напередодні у центральному парку міста. Мотоциклісти тішаться, нарешті вивели своїх залізних коней з гаражів і насолоджуються швидкістю та гарчанням моторів.

Кожен байк – натертий до блиску. Тут вони на будь-який смак. Артем приїхав на новенькому Harley-Davidson. Про такий мотоцикл, каже, мріяв давно. Та скільки коштує залізний кінь, не зізнається.

Про це йдеться у сюжеті каналу ICTV

Та швидкість помилок не пробачає, кажуть чоловіки. Тому шолом – чи не найголовніший атрибут кожного мотоцикліста.

З нагоди відкриття мотосезону байкери організували заїзд вулицями міста, а ще для того, аби нагадати водіям 4-колісного транспорту, тепер бути значно уважнішими на дорозі.

На відкриття сезону байкери навідалися в гості до дітей, вихованців реабілітаційного центру в селі Крупа. Залізними конями натішилася і малеча.

Мотосезон триватиме аж до осені, доки сприятиме погода. Тож насолодитися швидкістю та ревом двигунів у байкерів часу вдосталь.




один коментар
  1. Cупер, але нехай поводять себе як учасники чотириколісних. А то як якийсь затор то вони вже перші біля світлофора, то по тротуару то між авто справа-зліва, то по роздільній смузі, то взагалі по зустрічній, рідко бувають з них водії просто більшість неадеквати які завдають шкоди і водіям і пішоходам. Будьте уважні, літо, мотоциклісти на дорозі!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер