<

Москва не збирається виводити свої війська з Венесуели

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:03 | 29.03.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Російській військові експерти перебувають у Венесуелі “відкрито та транспарентно” і займаються там “реалізацією положень договорів щодо військово-технічного співробітництва”.

Про це заявила офіційна представниця міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, – пише DW.

“Я бачу, що це болісне для Сполучених Штатів питання… А що не так з тим, що російські спеціалісти приїхали в Венесуелу?” – зазначила вона та додала, що при цьому не порушуються ані міжнародне право, ані закони Венесуели. “Ні Росія, ні Венесуела не є провінціями Сполучених Штатів”, – заявила Захарова.

Венесуела є найбільшим експлуатантом російської зброї та військової техніки в Латинській Америці. Суму російсько-венесуельських контрактів в оборонній сфері оцінюють в 11 мільярдів доларів.

Нагадаємо, 27 березня президент США Дональд Трамп заявив, що російські солдати мають залишити Венесуелу. “Росія має забратися геть”, – сказав Трамп під час зустрічі з дружиною тимчасового президента Венесуели Хуана Гуайдо, яка відбулася у середу у Білому домі. На питання, як цього можна досягнути, американський президент відповів: “Ми побачимо. Всі варіанти відкриті”.

За інформацією венесуельських ЗМІ, два літаки з російськими військовослужбовцями прибули до венесуельської столиці Каракаса 23 березня.




коментарів: 4
  1. во ! амерів путін не боїться, а ВСУ боїться, тому й не лізе ! то яка армія сильніша в світі ?

  2. Країна абсурду всім у всьому світі “допомогає” ,а в себе не може зробити дороги і газ населленю провести ,от така вона смердюча Росіся

    • краще “допомогати” чим по світу ходити с протянутою рукою і просити щоб хтось щось дав на життя …

  3. не сумуй, Серожа ! Скоро в Україні газом буде смердіти тільки в олігархів ! ванючий маскальско-реверсний газ закінчуеться !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер