<

Морози, сніг та ожеледиця: синоптики дали прогноз погоди на тиждень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 6.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
353
/ коментарі 2

Протягом тижня у Волинській області утримуватиметься морозна погода. Із наближенням вихідних у регіоні очікують на сильний вітер і хуртовину.

Про це розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Світлана Дриганюк, пишуть Волинські новини 

У понеділок, 6-го лютого, спостерігається хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер переважає північного напрямку (5-10 метрів за секунду). Вдень температура становить 1-6° морозу.

7-го лютого також буде хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. Ожеледиця. Вітер північний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі – 2-7° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла.

-го8 лютого прогнозують мінливу хмарність. Без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер східний (3-8 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 5-10° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла.

9-го лютого теж буде спостерігатися мінлива хмарність. Без опадів. Ожеледиця. Вітер переважатиме південно-західного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 8-13° морозу, а вдень – 0-5° морозу.

У п’ятницю, 10-го лютого, буде мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер західний (7-12 метрів за секунду; місцями пориви – 15-20 метрів за секунду). Температура вночі – 6-11° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла.

11-го лютого буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг. Удень помірний сніг. Вітер переважатиме північно-західного напрямку (7-12 метрів за секунду; пориви – 15-20 метрів за секунду). Хуртовина. Температура вночі – 1-6° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

У неділю, 12-го лютого, також буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 1-6° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.




коментарів: 2
  1. Ну, що помірний сніг – то зрозуміло! А посипати піском хтось цю ожеледицю буде? Не всі ж можуть залишатися вдома!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер