<

Молодь з усієї України запрошують на унікальний фестиваль до Львова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 26.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Унікальне поєднання цікавого відпочинку та духовного розвитку пропонує молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії». Сучасна християнська музика, «Вільний університет», духовна програма, вечірня ватра, нічний музичний марафон та ще багато інших сюрпризів готують для молоді зі всієї України.

У Львові активно готуються до молодіжного фестивалю «Вітер На-Дії», який відбудеться 23-26 липня. Захід є одним з етапів підготовки до Світового дня молоді, що відбудеться у 2016 році у Кракові, – повідомляють організатори.

Програма фестивалю дуже насичена, кожен учасник зможе знайти щось для себе. Організатори готують різні майстер-класи, тренінги, концерти християнської музики, театральний фестиваль «На крилах вітру», відкриті екскурсії, флеш-моб, цікавий квест та багато іншого. Для молоді працюватимуть спортивні майданчики, творчі майстерні,  а також «Вільний університет» з цікавими спікерами.

«Ми розуміємо, що в країні зараз складний час, проте «Вітер На-Дії» – це не розважальний захід, це подія, яка об’єднує молодь, активізує її до дій в громаді. Тому такі заходи Україні зараз дуже потрібні», – розповідає голова комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк.

Також в рамках фестивалю  відбудеться унікальна акція «Розкажи Папі про Україну». Представники різних молодіжних християнських організацій України напишуть найдовший лист Папі Франциску про нашу країну.

Молоді люди, які приїдуть з інших регіонів, матимуть можливість жити при  львівських парафіях  та у спеціальному містечку «Вітру На-Дії». Їх прийматимуть найактивніші парафії  УГКЦ Львова.

Організатори запрошують українську молодь взяти участь у фестивалі. Вперше «Вітер На-Дії» був проведений минулого року, участь у ньому взяло близько 1000 молодих людей. Цього року організатори очікують біля 3 тис. учасників.

Фестиваль “Вітер На-Дії”  головна подія літа для молоді, яка прагне розвитку, подія, яка допоможе визначитись, куди йти далі, допоможе знайти нових друзів. “Вітер На-Дії”  –  це унікальний майданчик духовного розвитку для кожного. “Вітер На-Дії” може змінити тебе!

Участь у фестивалі потребує реєстрації. Зареєструватися можна, зайшовши на сайт «Дивенсвіт» –  www.dyvensvit.org або безпосередньо під час фестивалю. Проте організатори просять усіх гостей, і львів’ян також, реєструватися наперед, щоб забезпечити усе необхідне для усіх учасників.

Організатори події – Комісія у справах молоді УГКЦ, Комісія у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ, Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація, Український католицький університет, Львівська духовна Семінарія Святого Духа.

Деталі: Ірина Максименко, о.Ростислав Пендюк 096 466 99 85, 063 424 50 42.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа