<

Модернізацію пункту пропуску “Устилуг” проведуть за кредитні кошти Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:02 | 24.05.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Польща готова надати Україні близько 25 мільйонів євро кредиту для того, аби на кордоні модернізували та покращили умови перетину кордону.

Про це йшлося під час наради в стінах Волинської ОДА за участі президента України Петра Порошенка, – повідомляє ІА Волинскі новини.

Очільник держави зазначив, що Україна має бути готовою до початку роботи режиму безвізового перетину кордону з Європейським Союзом. Адже це рішення – давно очікуване українцями і задля нього в країні, зі слів Порошенка, реалізували більше сотні реформ.

Що стосується впровадження безвізу на Волині, то, як зазначив міністр фінансів Олександр Данилюк, планують модернізувати один з міжнародних пунктів пропуску – «Устилуг», який знаходиться у Володимир-Волинському районі.

Для цього будуть залучати в тому числі і кошти країн-сусідів. Для прикладу, Польща готова надати близько 25 мільйонів євро кредиту для того, аби покращити та розширити інфраструктуру пунктів пропуску в Україні.

Разом з тим, як зазначив Петро Порошенко, кошти на облаштування пунктів пропуску має шукати і місцева влада.

«Має бути де відпочити, сходити в туалет, випити кави. Людина має мати нормаль європейські умови» – так описав гарант сучасні пункти переходу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок