<

Міжнародні експерти ветували перших кандидатів до Антикорупційного суду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 4.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 7

На першому засіданні Громадська рада міжнародних експертів ініціювала розгляд 8 кандидатур на спеціальному спільному засіданні з Вищою кваліфікаційною комісією суддів.

Таке рішення прийняли 4-го січня.

Під сумнівом опинилися кандидати Оксана ГолубАнатолій КвятковськийАнатолій ЗагороднійІгор ШтульманЮрій КулінічДмитро ТішкоТарас Заєць та Євген Мартинов, повідомили у Центрі протидії корупції.

На думку міжнародних експертів, є обгрунтовані сумніви щодо відповідності цих кандидатів критеріям відбору суддів до майбутнього Вищого антикорупційного суду.

Тепер рада має звернутися до комісії, щоб спільно провести засідання, на яке запросять згаданих кандидатів. Під час засідання проведуть голосування щодо того, чи відповідають кандидати критеріям доброчесності і професійності.

Якщо 9 членів комісії та 3 із 6 членів ради не підтвердять відповідність кандидата, такий він чи вона не зможе претендувати на посаду судді.




коментарів: 7
    • гарна тактіка, мені дуже подобається – кляті маскалі побудували дороги, трубу, аес, промісловість – і ми їх послали, тепер за рахунок цього можна жити. Але все закінчується :( І шо робити ? Ясно шо – врятує МВФ – окупація ! грошей вони вже багато дали, треба дочекатися, поки вони відремонтують дороги, побудовані клятими окупантами – і після цього можно і їх послати.. Гроши, звичайно, не віддавати, не кажучи вже про дороги ! І після цього можна ще пожити.. Ну а потім шо ? Ясно шо – організувати нову маскальску окупацію… хай відремонтують-побудують… а потім знов геть ! і знову до МВФ, чи хто там буде на той час… Безкоштовно дарую майбутньому президенту !

      • Москалі нам все побудувати?))) ти що п’яний. Українці завжди були і є дуже трудолюбивим народом(особливо в порівнянні з кацапами) і самі собі все будували, а за совка то пів росії побудували.

        • були, були… але потім, коли СССР розвалився, кляті окупанти всіх таких українців вивезли в рашу, залишивши тільки таких, шо одну шахту за 30 років побудувати не можуть… і тут кляті обікрали…

  1. шо ти можеш кого ви послали – ти так і не відповів -скакав чи стрибав ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа