<

Між селами Павлівка та Риковичі через негоду і впертих водіїв на 7 годин застрягла “швидка”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 13.11.2016 / Новини /
Перегляди
10
/ коментарі 3

Водії, які «притерлись» боками одне, зажадали, щоб аварію оформили патрульні. Останніх довелось чекати майже 7 годин, відтак, дорога між двома селами стала заблокованою.

В заторі більше 7 годин простояла карета швидкої допомоги, яка їхала на виклик, автомобіль доставки хлібу, маршрутка та інші авто.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив член ГО «Автомайдан України Волинь» Сергій Кушнір, – повідомляє Інформаційному агентству Волинські Новини.

Активіст зазначає, що між селами Павлівкою та Риковичами вранці 13 листопада трапилась незначна ДТП. Проте, в наслідок аварії заблокували роботу грейдерів, дорогою не може проїхати швидка допомога.

За станом на 16:30 на місце події так і не прибули працівники групи швидкого реагування патрульної поліції.

У коментарі  водій Іван Бощук, який теж застряг в заторі, розповів, що причиною інциденту стало дрібне ДТП – ВАЗ 2106 отримав невелику вм’ятину, проте водій наполіг, щоб аварію оформили патрульні. Чекати їх довелось деякий час.

Як результат – на дорозі застрягла маршрутка, автомобіль швидкої допомоги Іваничівської районної лікарні, який їхав на виклик, а також хлібовоз. Аналогічна ситуація, зі слів пана Івана, і в сусідніх селах – через непогоду там фактично відрізані дороги.

«З 11 години ранку стоїмо. Реагування служб дуже погане. Я їхав забрати літню людину з села, в якої погіршився стан здоровя і теж застряг», – каже пан Іван та додає, що за станом на 18:00 грейдер вже чистить дорогу, патрульні оформили ДТП.
Чоловік зазначає, що в 2014 – 2015 роках він був на Донеччині в зимову пору та зауважив, що навіть там дороги розчищені ледь не до передової лінії.

«Це лише перша хурделиця, і така ситуація трапилась. Що далі буде – страшно подумати», – підсумував чоловік.




коментарів: 3
  1. Може, хай нам вже дадуть того голову адміністрації, то буде хоч на кого все “спихнути”. Навіть діти знали за декілька днів, що буде великий сніг, вітер і хурделиця. А у відповідних служб з інтернетом (чи юзанням компа) проблеми. Жаль… людей. Простих людей…

  2. Треба писати правильну інформацію,а не дописувати своєю.По перше дтп сталося 15:30,а 18:15 прибули патрульні і оформили дтп,а у 19:00 ми були уже вдома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа