<

До місцевих бюджетів Волинської області за підсумками 11 місяців 2014 року спрямовано коштів на 7% більше, ніж мнулого року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:22 | 8.12.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ця сума становить 1 мільярд 164 мільйони гривень податкових платежів, або на 75,8 мільйона гривень більше проти минулого року, – пише ВолиньПост з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Волинській області.

«Безперечно, що стабільність і забезпеченість коштами місцевих скарбниць нині залежить від того, наскільки легальними з точки зору обліку є доходи працюючих волинян Наприклад, надходження ПДФО та єдиного податку в області зростають. Однак, це результат не лише свідомої позиції порядних працедавців, а й постійна пильна увага контролюючих служб та органів влади до тих роботодавців і підприємців, які ігнорують вимогу щодо лише офіційних бухгалтерії та реєстрації підприємницької діяльності», – зазначив начальник ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

У Головному управлінні ДФС у Волинській області прогнозують, що тенденція до перевищення надходжень до місцевих бюджетів проти минулого року в грудні збережеться.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа