<

Місцева влада часто не чує прохання містян, – нововолинці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 6.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0103

Мешканці Нововолинська розповіли, що місцева влада часто їх не чує або ж не хоче дослухатися, – інформує інтернет-видання «БУГ».

Про це стало відомо під час зустрічей заступника голови Волинської обласної ради Ігоря Гузя з виборцями, що відбулися 5 жовтня.

Кандидат в народні депутати від партії Арсенія Яценюка «Народний фронт» Ігор Гузь мав понад десять зустрічей із нововолинцями, які відбулися у дворах міста й на ринку.

Зокрема, звучали питання різного спрямування: від загальноукраїнських до проблем місцевого характеру. Водночас громадяни позитивно оцінювали спілкування кандидата із виборцями, адже дуже часто місцева влада не дослухається або просто не хоче чути їхні скарги чи прохання.

Кандидат розповів, що закінчення війни на сході України і вступ до Євросоюзу і НАТО є пріоритетними для «Народного фронту». Він додав: «51-ша бригада – герої, а називати їх «дезертирами» ганебно».

Під час зустрічей торкнулися й болючого питання Нововолинська – добудови шахти №10. Заступник голови Волиньради вважає своїм завданням зробити усе можливе, аби будівництво завершилося, адже це підприємство в перспективі надасть 1200 робочих місць.  «Народний фронт» та «Блок Порошенка» йдуть на вибори спільно, відтак я матиму більше можливостей посприяти добудові», – зазначив Ігор Гузь.

Щоразу під час зустрічей заступник голови Волиньради закликав виборців прийти на вибори та проголосувати за одну з демократичних сил, що підтримали Майдан.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця