<

«Міс Україна 2021» стала Олександра Яремчук з Вінниччини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:27 | 30.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
1068
/ Коментарі відсутні

21-го жовтня у Палаці «Україна» відбувся 30-й гранд-фінал найпрестижнішого конкурсу краси в країні – національний конкурс «Міс Україна 2021».

Його переможницею стала 22-річна Олександра Яремчук із Вінниччини, інформують у фейсбуці організатори, повідомляє Укрінформ.

Як зазначається в інстаграмі конкурсу, Олександра народилася в Вінницькій області. Дівчина закінчила Київський національний університет за спеціальністю “Менеджмент бізнес-організації”.

Понад 10 років красуня професійно займається танцями та не уявляє свого життя без спорту.

Серед 25 фіналісток також обрали переможницю у номінації “Miss Earth Ukraine 2021” 20-річну Марину Літвін із Запорізької області. У свою чергу Титул “Miss International Ukraine 2021” здобула 24-річна Ольга Шамрай із Вінниці.

Оцінювало конкурсанток міжнародне журі, до складу якого увійшли французька топ-модель Сінді Бруна, всесвітньовідомий ювелір із США Джейкоб Арабо, культовий стріт-арт художник Алек Монополі, фешн та селебріті фотограф Соня Плакидюк, провідний український дизайнер Андре Тан, голова комітету конкурсу “Міс Україна” Вероніка Щіпцова та інші.

У грудні Яремчук представить Україну на конкурсі “Міс світу” в Пуерто-Рико.

Читайте також: Ексучасниця «Холостяка» Анна Неплях стала «Міс Україна Всесвіт» – 2021.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер