<

Міськголова Херсона назвав слідству прізвище людини, яку Гандзюк підозрювала у замовленні нападу на неї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:28 | 20.11.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Міський голова Херсона назвав слідству прізвище людини, яку його заступниця Катерина Гандзюк підозрювала у замовленні нападу на неї.

Про це очільник Херсона Володимир Миколаєнко повідомив на засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної ради, щодо вивчення обставин нападів на Катерину Гандзюк й інших активістів, передає кореспондент Громадського.

“Я був у слідчого СБУ і поділився даними, які мені сказала Катерина. Я був у неї і спитав, хто це може бути. Вона спочатку сказала це “русня”. А потім назвала мені конкретне прізвище, хто це може бути. Я поділився цими даними зі слідчим”, — сказав Миколаєнко.

Він не озвучив прізвища на засіданні ТСК, але зазначив, що «жодного слова поганого від Катерини Гандзюк про Паламарчука (депутат БПП, екс-заступник якого Ігор Павловський затриманий у справі Гандзюк) не чув».

Нагадаємо, 31-го липня у Херсоні біля під’їзду чоловік вилив на радницю міськголови Херсона кислоту. Катерина Гандзюк потрапила до реанімаційного відділення. 4 листопада Катерина Гандзюк померла у лікарні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер