<

Міну часів Другої світової викопали в центрі Луцька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 15.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Луцьку на проспекті Грушевського під час земляних робіт виявили предмет, схожий на мінометну 50-міліметрову кулю періоду Другої світової війни.

Знахідку для подальшого знищення вилучили співробітники обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуації, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, 14 березня близько 15 години до Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від 23-річного місцевого мешканця, який розповів, що під час виконання земельних робіт на проспекті Грушевського виявив предмет, зовні схожий на снаряд часів Другої світової війни.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та співробітники ДСНС. Поліцейські забезпечили охорону місця події.

Правоохоронці з’ясували, що виявлений предмет – це, ймовірно, мінометна куля часів Другої світової війни, калібром 50 мм, довжиною 24 см.. Знахідку вилучили працівники ДСНС з метою подальшого знищення. Загрози для громадян немає.

Відомості за цим фактом поліція внесла до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення та інші події.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа