<

Мінцифри запустило освітній серіал «Як стати ютуб-блогером»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:43 | 18.04.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Міністерство цифрової трансформації України запустив черговий освітній серіал для платформи «Дія. Цифрова освіта». Новий проєкт під назвою «Як стати ютуб-блогером» стане першим у рамках нової лінійки, орієнтованої на молодіжну аудиторію.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації, – передає УНІАН.

У серіалі в доступній формі пояснюють, чим цікавий ютуб у 2020 році, перераховують критерії вдалого відео на ютубі, розповідають, де шукати ідеї для власних відео, що таке авторське право, як оформляти й монетизувати свій канал, оптимізувати відео, аналізувати конкурентів і т. д.

Участь в серіалі взяли власник агентства Shatyrko Agency Андрій Шатирко та тренер “Цитрус Академії” Євген Федяй. Він складається з 10 серій тривалістю 4-8 хвилин кожна. Безкоштовно переглянути їх можна на платформі “Дія. Цифрова освіта”.

“Освітнім серіалом “Як стати ютуб-блогером” ми починаємо нову лінійку освітніх серіалів на платформі “Дія. Цифрова освіта” – для молоді й тінейджерів. Це дасть їм можливість опанувати нові цифрові професії та бути конкурентоспроможними на ринку праці. Хоча вести свій ютуб-канал можна і в 18 років, і на 81 рік. Це добре знають IT-бабусі й інші прогресивні спільноти”, – зазначила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

“80% всіх українців, які користуються інтернетом, дивляться ютуб хоча б раз на місяць. Більшість людей проводять в ютубі від 40 хвилин на тиждень. Це одна з головних платформ, де люди дивляться, що їм цікаво у сферах навчання, новин, політики, спорту, розваг та інше. Ютуб виконує багато місій – хтось стає блогером, хтось експертом, хтось просуває власний бізнес, а хтось – соціальну ідею”, – заявив ютуб-фахівець Андрій Шатирко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця