<

Міністр Насалик звільнив Кисельова з посади генерального директора ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:29 | 17.05.2016 / Новини / /
Перегляди
17
/ коментарі 3

Як стало відомо інтернет-виданню “БУГ”, 17-го травня під час зустрічі в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України Валентин Кисельов звільнився з посади генерального директора ДП “Волиньвугілля”.

Заява Кисельова на звільнення за власним бажанням вже підписана Міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом.

Нагадаємо, інтернет-видання “БУГ” раніше писало про аферу на ДП “Волиньвугілля”.

Валентин Миколайович був призначений на посаду в.о. обов’язки генерального директора ДП «Волиньвугілля» 4-го березня 2016 року. У день свого призначення найбільшою і найголовнішою обіцянкою Валентина Кисельова було оновлення обладнання у повному обсязі. Це питання і надалі лишається відкритим.

Кисельова звинувачують у безпідставному та нецільовому використанні державних коштів, непогашеній заборгованості перед РМЗ, використанні профспілок в корупційних схемах, пов’язаних з прихованням державних коштів.




коментарів: 3
  1. Ще барахкається! Своїх шавок, яких купив натравлює! Макарчук лиже зад сепаратисту. Ще якісь позорні шахтарики йому допомагають! Ганьба! Собаки гавкають, а караван іде!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер