<

Міністр МВС та глави Нацполіції і Держприкордонслужби їдуть на Волинь перевіряти кордон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 11.11.2021 / Новини / , , /
Перегляди
856
/ Коментарі відсутні

11-го листопада міністр внутрішніх справ Денис Монастирський разом із главами Нацполіції і Держприкордонслужби полетів у Волинську область.

Візит організували для відпрацювання дій щодо захисту від можливої спроби прориву українського кордону, штучно організованими натовпами мігрантів, а також задля протидії іншим гібридним загрозам, повідомляє поліція Волині.

У рамках робочої поїздки у Волинську область, на ділянку прикордонного підрозділу “Грабове” Луцького прикордонного загону, будуть проведені навчання для бойової координації між усіма підпорядкованими структурами МВС: Державною прикордонною службою, Національною поліцією, Національною гвардією України, Державною службою з надзвичайних ситуацій та Міграційною службою.

“З метою протидії потенційній кризі з мігрантами, ми залучимо всі п’ять структур МВС без винятку, як єдиний кулак внутрішньої безпеки України”, – заявив Денис Монастирський.

Під час візиту на Волинь також буде проведено нараду з керівниками Об’єднаних територіальних громад, які розташовані уздовж  кордону, разом з керівництвом області та силовими структурами на предмет взаємодії у разі загрози українському кордону.  

Крім того, 11-го листопада о 13:45 в смт Шацьк відбудеться захід, в якому візьме участь міністр внутрішніх справ України, де обговорюватиметься ситуація, що склалася на білорусько-польському кордоні.

Місце зустрічі – селищний сквер (біля пам’ятника Тарасові Шевченку).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер