<

Міністр МВС анонсував велике будівництво кордонів України з Росією та Білоруссю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:46 | 3.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
356
/ коментарі 2

Українсько-російський кордон посилять та розбудують.

Про це розповів міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, йдеться у сюжеті ТСН.

Він відвідав Луганську область та оглянув нещодавно зведену ділянку кордону поблизу Троїцького.

«За рік в цій самій Луганській області ми маємо зустрітися і прозвітувати про нову ділянку кордону, інтелектуального державного кордону на українсько-російській ділянці», – сказав міністр.

Денис Монастирський також анонсував «велике будівництво кордонів». Зведення кордонів відбудеться також на межі із Білоруссю.

«Держава докладе всі зусилля та фінанси, щоб облаштувати нарешті ділянки кордону з Росією та Білоруссю. Наступного року має бути «велике будівництво кордонів». Це й інженерні споруди, виконані спеціалістами, й загалом новий інтелектуальний кордон, який дасть можливість прикордонникам на 100% контролювати межі нашої країни», – сказав Денис Монастирський.

Міністр повідомив, що для повного облаштування кордонів необхідно 17 мільярдів гривень. МВС вже звернулося до уряду з вимогою закласти ці цифри у бюджет-2022.

Як повідомляють в МВС, протяжність кордону із РФ на суходолі 1974 км, з них 409 км Донецької і Луганської областей Україна тимчасово не контролює. Також міністр наголосив, що це ще потрібно через нові міграційні виклики, спричинені кризою в Афганістані та діями Білорусі щодо сусідів з ЄС: Польщі та країн Балтії.




коментарів: 2
  1. “Газ на Украинской энергетической бирже подорожал до 1447 долларов” Скоро контрабасить будуть повітряни кулькі з газом. Як там кордон з Угорщиною ? Ніяк ? Слава Богу !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця