<

Міністерство оборони розпочинає активне реформування армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 5.03.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Полторак ставить завдання – досягти критеріїв, необхідних для членства в НАТО.

Міністр оборони Степан Полторак заявляє про перехід до активної фази системного реформування армії. Про це міністр заявив на установчому засіданні комітету реформ Міноборони, повідомляє прес-служба відомства.

“Ми переходимо до активної фази процесу системного реформування української армії. Таке завдання поставлене перед нами президентом України. Тому я ставлю завдання керівникам структурних підрозділів Міністерства оборони і Генерального штабу: скласти чіткі помісячні плани проведення заходів реформ за напрямками діяльності з визначенням конкретних завдань і закріпленням відповідальних виконавців”, – сказав Полторак.
Він нагадав про те, що керівництво держави чітко визначило військово-політичний курс України – досягнення критеріїв, необхідних для членства в Європейському Союзі і НАТО.
За словами Півторака, на виконання рішення президента проведений комплексний огляд сектору безпеки і оборони країни, за результатами якого підготовлені основні стратегічні документи військового планування.
У січні 2016 року уряд схвалив Концепцію розвитку сектору безпеки і оборони України, яку після розгляду РНБО має затвердити президент.
Полторак у фейсбуці повідомив про те, що в Мініоборони відбулася установча нарада комітету з реформ, до складу якого входять народні депутати України, провідні військові експерти, учені, громадські діячі, волонтери і радники країн НАТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця