<

Міністерка охорони здоров’я вирішила пожити в обсервації з евакуйованими українцями на Полтавщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 21.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 4

20-го лютого ввечері міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька заявила, що приєднається на карантин до евакуйованих українців у санаторії в Нових Санжарах.

Про це очільниця МОЗу повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

“Я прийняла рішення приєднатися до людей в обсервації. Разом з ними я проведу наступні 14 днів, в одному приміщенні, в тих самих умовах. Сподіваюсь, що моя присутність заспокоїть як тих, хто знаходиться в Нових Санжарах, так і решту країни…

Ще раз хочу наголосити: ці люди – наші співвітчизники, вони нам не чужі. Ми живемо в одній країні та мусимо дбати про їхнє здоров’я і безпеку.

Сподіваюсь, що моя персональна поведінка сприятиме втихомиренню ситуації та примиренню. Це необхідно нам усім”, – йдеться у повідомленні.

Скалецька також подякувала екіпажу літака, медикам і всій команді супроводу, “які добровільно озвались здійснити евакуацію та провести наступні 14 днів разом з усіма в ізоляції”.

Місцеві мешканці, дізнавшись, що евакуйованих осіб повезуть у санаторій МВС, почали мітинг із вечора 19-го лютого, а вранці 20-го лютого перекрили дорогу.

Правоохоронці відтіснили протестувальників у Нових Санжарах і завезли евакуйованих у медичний центр.

Люди палили шини та дрова на під’їзді до медцентру, запалили барикаду перед автобусом, побили в ньому вікна.

Поліція розпочала два кримінальні провадження за фактом масових заворушень і насильства щодо правоохоронця у Нових Санжарах на Полтавщині.




коментарів: 4
  1. НАЙВАЖЛИВІША ОЗНАКА СПРАВЖНЬОГО УКРАЇНЦЯ – КАРДІОЦЕНТРИЗМ. НЕ МАЄШ ЕМПАТІЇ – ТИ ХОХОЛ, АЛЕ НЕ УКРАЇНЕЦЬ.

  2. коли дивишся на “протестувальників”, то згадуються постапокаліптичні фільми на зразок “я легенда” чи “війна світів Z”,де величезні натовпи м’ясоїдних чудовиськ, які колись були людьми, атакують залишки здорового людства…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер