<

Метінвест Ахметова заявив про стан дефолту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 9.04.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Компанія через стан дефолту бере відстрочку по виплатах боргу для власників своїх облігацій.

Найбільший український гірничо-металургійний холдинг Метінвест (входить до групи компаній СКМ Ріната Ахметова) одночасно з оголошенням аудійованих консолідованих фінансових результатів діяльності за минулий рік, повідомив про те, що знаходиться в стані дефолту. Про це йдеться на офіційному сайті групи, – повідомляє Корреспондент.

Зокрема, група через стан дефолту починає три проекти з отримання згоди від власників своїх облігацій з термінами погашення в 2015, 2017 і 2018 роках.

Їх мета – відстрочка погашення основної суми боргу за облігаціями з терміном погашення 20 травня 2015.

Крім того, група має намір отримати згоду від власників облігацій на відмову від свого права висувати вимоги у зв’язку з певними теперішніми і майбутніми випадками дефолту за облігаціями з термінами погашення в 2015, 2017 і 2018 роках.

Група також заявила про продовження переговорів з кредиторами по передекспортне фінансування. Одна з цілей переговорів – підписати договір про відсутність дій та злагоду на відмову від пред’явлення вимог у зв’язку з невиконанням деяких зобов’язань, що має забезпечити шлях до ширшої реструктуризації заборгованості групи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок