<

Мешканці Любомльського району доведені до відчаю. Планують перекрити дорогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 19.11.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Мине ще кілька років і чи не найбільший в районі клуб стане руїною, – про це пише у листі завідуюча Лариса Гарбар.

В будинку культури вона працює третій рік і стільки ж чує обіцянки щодо ремонту покрівлі. А дощ іде, – пише Район.Любомль.

«З кабінету не встигаю виносити відра з водою.

Колишній танцювальний і концертний зали в жахливому стані.

Кілька років тому виготовили документацію на ремонт приміщення. Вартувала вона близько 100 тисяч гривень, потім переробили: ще додали майже 50 тисяч. Далі, кажуть, проект на експертизі. Чи є якісь строки її проведення?

Мине ще кілька років і чи не найбільший в районі будинок культури стане руїною.
Мине ще кілька років і чи не найбільший в районі будинок культури стане руїною.

І ще питання, які хвилюють. Я живу в Замлинні. Дорога до цього села, як і до Висоцька, в жахливому стані. Автобус, що возить школярів, на грані, маршрутка теж незабаром перестане їздити. Міст через Неретву ледве держиться, вже є дірка та плити зверху. На мою думку, найперше «допомагають» вантажівки, якими день і ніч вивозять ліс. Ми не проти, хай везуть, ріжуть і насаджують, але лісгосп міг би хоч щебеню привезти, бо грейдер уже дороги не врятує.

Були в нас у минулому році народний обранець Ігор Гузь і депутат обласної ради Юрій Гупало – обіцяли допомогти, але за цей місяць вона майже знищена.

Люди доведені до відчаю. Плануємо перекрити дорогу перед селом. Може, коли вантажівки не зможуть вивозити ліс, нас нарешті почують???

Жителі села на Волині доведені до відчаю. Планують перекрити дорогу

І ще одне. Медпункт. Ми всією громадою робимо ремонт. Дякуючи депутатам, поміняли вікна. Виконуючий обов’язки старости Олександр Зінчук і землевпорядник Віктор Кец перемурували грубу й обклали плиткою. Отець Ян Бурас виділив міжкімнатні двері. За кошти жителів села поклеїли шпалери. Залишилося поміняти вхідні двері, які вже є, підлогу в коридорі (матеріали знайшли).

Та проблема в тому, що у нас немає фельдшера. Невже на Волині, де є кілька медучилищ, не знайдеться жодного випускника, який би погодився працювати у Замлинні? У нас така гарна природа, є «Екоферма», «Інтеграційний центр». А які хлопці гарні. Може б, прийшла яка дівчина-фельдшер й заміж у нас вийшла? Бо медик у селі потрібен і вдень, і вночі.

Ось основні проблеми, які хвилюють мене та жителів села Замлиння. Може, цей лист прочитають ті, від кого залежить вирішення таких болючих і нагальних питань. Надіюся на допомогу».




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок