<

Мешканці Благодатнього попросили правоохоронців посилити патрулювання вулиць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:03 | 4.07.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарі 3

4-го липня відбулася чергова сесія селища Благодатне, на якій розглядали земельні питання та не обійшлося без конфліктів. 

Двоє мешканців звернулись до селищної ради з проханням допомогти вирішити проблему із земельною ділянкою. Проте після того, як сторони представили документи, виявилось, що сама суть конфлікту вичерпана.

DSC_7579

Селищний голова Благодатного Олександр Топорівський прозвітував про виготовлення нових печаток у зв’язку зі зміною назви населеного пункту. На це було витрачено майже дві тисячі гривень.

З наближенням дати святкування 60-ї річниці з дня заснування селища, радою була узгоджена комісія, яка буде відповідати за підготовку святкових урочистостей.

Мешканців міста турбує приміщення колишньої лазні, яке облюбували місцеві алкоголіки, перетворивши його на притон. Влада готує судовий позов до власників, але для початку поліція має з’ясувати, кому належить дане приміщення.

DSC_7594

Гостро стоїть проблема в селищі з патрулюванням вулиць. Через зростання квартирних крадіжок мешканці занепокоєні власною безпекою. На звернення селищної ради вже відбувалось потрулювання силами поліції, Національної гвардії та жителів. Проте люди зацікавлені, щоб такі заходи відбувались на регулярній основі. Висловлювалось бажання створити групи для патрулювання з числа жителів селища, але з офіційним затвердженням у МВС.

Багато років є не вирішеною проблема благоустрою місцевого ринку. Зокрема, відсутність туалету. Місцеві підприємці готові побудувати його власним коштом за умови, що на це будуть надані всі необхідні дозволи. Їх обурює, що всі податки сплачуються вчасно, а жодних дій від влади не спостерігається.

Також депутати селищної ради Благодатного запланували зустріч з власниками магазинів, адже постало питання про обмеження часу продажу алкоголю до 20:00.




коментарів: 3
  1. Якщо звертаються до ментів то в контексті декомунізації мешканцям треба було своє Жовтневе, перейменовувати не на благодатне( яка там благодать без туалету?), а на Бандитьське

  2. Кросівки до жикета…. В Благодатному така мода? Чи голова про етикет не чув?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця