<

Мешканців Нововолинська просять замальовувати рекламу наркотиків на стінах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:02 | 10.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
655
/ коментарів 7

Протягом останніх декількох місяців силами управління муніципальної варти Нововолинського міської ради, громадських організацій, комунальних служб, органів поліції та мешканців міста неодноразово проводились заходи та акції по зафарбовуванню та ліквідації написів з рекламою наркотиків.

Працівники управління муніципальної варти постійно виявляють на території міста надписи адрес телеграм-каналів, які рекламують наркотичні речовини. За сприяння варти було зафарбовано близько 20 графіті з рекламою наркотиків у 2021 році, – інформують на сторінці муніципальної варти Нововолинська.

Управління муніципальної варти звертається до усіх свідомих громадян Нововолинська, керівників установ, підприємств та організацій, голів ОСББ з проханням зафарбовувати незрозумілі на перший погляд інтернет-адреси, які з’являються на фасадах своїх чи відомчих будівель. Адже електронні посилання на ці сайти – це перша ланка збуту наркотичних засобів, як для дорослих, так і дітей.

Усіх жителів Нововолинська, які помітили осіб, що здійснюють такі написи, просять спробувати їх сфотографувати з метою подальшого розпізнавання та негайно повідомляти в поліцію за номером телефону 102.




коментарів: 7
  1. То як фоткати і зразу же замальовувати чи фоткати і зразу в поліцію на розпізнавання? Нічого не ясно. А балончики з відповідною фарбою для фасаду де видаватимуть???

  2. “За сприяння варти було зафарбовано близько 20 графіті з рекламою наркотиків у 2021 році”… Це майже два графіті в місяць…. Ото то результат… Мабудь треба ще й за понаднормову роботу доплатить…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер