<

Мешканці Павлівської громади попрощалися з полеглим Героєм Олексієм Мельничуком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 30.12.2022 / Новини / /
Перегляди
1248
/ 1 коментар

30-го грудня жителі Павлівської громади громади провели в останню дорогу 27-річного Олексія Мельничук, який загинув у бою з російськими окупантами. 

Олексій загинув 26-го грудня 2022 року в районі населеного пункту Торське Краматорського району Донецької області, повідомили на сайті громади.

Рідні, друзі, представники влади, побратими, священнослужителі та односельці зібралися на родинному подвір’ї Мельничуків, щоби висловити безмежну вдячність Героєві, який  віддав своє молоде життя за Україну, за її незалежність, територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного з нас.

Під звуки військового оркестру усією громадою проводжали траурний кортеж із домовиною вірного сина України з рідної домівки до місцевого храму та місця спочинку.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп.

В Олексія залишилася мама, тато, котрий захищає кордони нашої держави, сестра та брат.

“Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Кожен мешканець Павлівської  громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя-земляка”, – йдеться у дописі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер