<

Мера Нововолинська назвали зрадником. ФОТО. ВІДЕО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 15.09.2014 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні
top-photo (4)

Нововолинського мера  Віктора Сапожнікова, представники місцевої Самооборони та «Правого сектору» назвали зрадником України.

Такі судження активісти аргументують неоднозначною поведінкою міського голови після Майдану, – повідомляє Нововолинськ діловий.

Варто нагадати , що під час наради у прокуратурі нещодавно мер критикував громадські формування, які утворилися після реовлюції гідності у Нововолинську.

Текс-звернення громадських активістів до мера Нововолинська (без змін):

Голові міської ради м. Нововолинська
Сапожнікову В.Б.
від громадського формування
«Самооборони м. Нововолинська»
громадського руху
«Правий сектор» м.Нововолинськ

“Віктор Борисович, для чого ти це робиш?

Поливаєш брудом патріотів, оббріхуєш їх. Так чинять тільки вороги і зрадники України.

Хто ж ти?

Якщо взяти до уваги, як ти вірно служив сімейству  Януковича і навіть отримав орден за заслуги, то мабуть таки — нехороша людина, «редиска» по-народному, пристосуванець, шістка на службі у бандита.

Якщо розглянути твоє ставлення до проблем родини Байдовських, виявляється, що ти — брехун і зрадник України. Адже юний Сергій загинув на Майдані, а коли його мама після похорон прийшла до тебе із питанням покращення житла, ти вдався до неправди. Запропонувавши побитій горем матері одну кімнатку в гуртожитку, ти прозвітував губернатору, що та відмовилась від двох. На яку ж підлість ти іще ладен після цього?!

Проте виявилося, що мерзоті немає меж. Якщо подивитися на твою благеньку участь у допомозі армії, стає зрозуміло, що ти піаришся за чужі гроші. Натомість для закупівлі бронежилетів близько 100 тисяч гривень пролежало кілька тижнів неосвоїними. Адже ти не скликав сесію міськради, аби розглянути це термінове питання. Може тому, що був у відпустці і не дуже поспішав дбати про сотні наших побратимів на Сході, які в цей час отримували поранення і вмирали без бронезахисту?! Га, дешевий піарник?!

До речі, чомусь дивним  чином співпав відкритий прорив російських військ на Сході України і твій виступ на отому недоканалі недотелебачення ТТІ, де ти закликаєш притягнути до відповідальності членів «Правого сектору» і «Самооборони. Нібито вони  насмілились зламати дверну ручку у твоєму дорого обставленому кабінеті та ще й хочуть контролювати владу. А ти знав, що деякі з людей, супроти яких ти виступаєш, сьогодні воюють з автоматом в руках проти російського окупанта? Впевнені, незабаром вони дійдуть і до твоєї історичної домівки у Сніжному.

Отже, розглянувши лише кілька свіжих прикладів твого нахабства, стає зрозуміло, що мер Нововолинська — це або зрадник України, або, наче в Росії Президент — х…ло. Оскільки друге звання уже надійно зайняте кремлівським фюрером, то тебе іменуватимемо не інакше як зрадником.

А тепер подумай, що ж чекає на зрадників,  коли повернуться, можливо навіть зі зброєю в руках,  наші хлопці зі Сходу!

08.09.2014р.

Володимир Шаповал,
Олексій Буторін”.

XvQzkFS





28 Березня, Четвер