<

Мер міста Нововолинська Віктор Сапожніков прокоментував мітинг біля прокуратури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 9.12.2014 / Новини, Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарі 2

На прес-конференції 9 грудня Віктор Сапожніков зауважив про неузгоджених дій між слідчими органами та прокуратурою.

За словами мера, велика кількість людей яких було амністовано, сьогодні серед населення, що негативно вплинуло на ситуацію із злочинцями в місті. Це одна із причин зростання злочинності. Сьогодні вже працює новий КПК, він є більш лояльним і більш європейський. “Однією із вимог була реформа прокуратури, щоб прокуратура не була інструментом тиску ” – зауважив Віктор Сапожніков. Це ще одна причина.  Як наслідок у Нововолинську 82 нерозкриті справи по квартирних крадіжкам, тенденція зростає не лише у нашому місті. Ще орудування наркопритонів та наркоманів, які часто вдаються до крадіжок. Прокуратура посилається на новий КПК, і на недостатність доказів. Міліція ж просить дати їм працювати і затримувати підозрюваних.

“Мені не подобається, що є така нестиковка, хоча об’єктивні обставини є, але я нікого не виправдовую. Та ж відповідальності ніхто не знімав. Ні з мене як з мера, ні з правоохоронців, які мають слідкувати на криміногенною ситуацією в місті. Люди мають право мирно збиратись, висловлювати свої обурення, єдине, щоб це не переростало в силовий метод. Ця акція, ще раз змусила задуматись правоохоронців, але реальних результатів вона не дала. Нових обставин не з’явилося, а звинувачення повинні мати під собою підґрунтя  ” – зауважив Віктор Сапожніков. За його словами є навіть працівники міськвиконкому які постраждали від крадіжок.

“В першу чергу кожен має піклуватись сам за своє приватне майно, потрібно ставити грати на вікнах перших поверхів, ставити броньовані двері та віддавати помешкання на охорону ” – порадив мер.




коментарів: 2
  1. На органи місцевого самоврядування покладені повноваження щодо забезпечення законності,правопорядку,охорони!!! прав і свобод,законних інтересів громадян (посилання на підпункт1,пунктА,ст38 ЗАКОНУ*Про органи місцевого самоврядування*.-це перше.
    По-друге:В частині3 ст.42 пункти21-22 вищезгаданогоЗакону зазначено:
    а)забезпечення в межах повноважень,визначених законодавством організацію охорони громадського порядку і громадську безпеку на відповідній території,дотримання законності та належну організацію роботи місцевої міліції.
    б)Вносить!!! до ГУ МВС України пропозиції щодо призначення на посади і звільнення з посад працівників міліції,їх заохочення,або притягнення до відповідальності—ЦЕ ГЛАСИТЬ ЗАКОН.
    Тим більш своїм ультиматумом на ім”я мера від 10.11.2014року я згадував письмово про ці положення Закону.Станом на сьогоднішній день я не отримав прямої відповіді окрім антогонічної прес-конференції щодо подій біля міської прокуратури.
    Для тих хто вважає,що схопив бога за бороду,що 3-го МАЙДАНИЩА!!! не буде,що у терпіння немає меж то той помиляється,адже якщо цю межу переповне ненависть–почнеться самосуд (суд Лінча)за розвал інститутів влади, а рівно і розвал держави (саботаж вищезгаданого ЗАКОНУ)крах нації на достойне життя.В мутній і кровавій воді війни прийдуть!!!! нові лідери,які не будуть знати “ЩО РОБИТИ”,але точно призначать”ХТО ВИНУВАТИЙ”—варто задуматись,але що скажеш мер на своїй “волні”,де як говорять москалики:*лёгкая придуркуватость делает его неуязвимым* про що ще можна говорити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер