<

Менеджер з Польщі очолить Укртрансгаз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:47 | 8.08.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Наглядова рада Нафтогазу України одноголосно погодила призначення Павела Юзефа Станчака на пост президента державної компанії Укртрансгаз.

Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу.

“Нафтогаз, як власник 100% акцій Укртрансгазу, затвердить це рішення у відповідності до вимог статутів обох компаній”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Павел Станчак більше 25 років працює у сфері транспортування, розподілу і зберігання газу. У 2003-2004 роках Станчак у державній нафтогазовій компанії Польщі PGNiG відповідав за виокремлення функції оператора газотранспортної системи і утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A.

До 2008 року працював на посаді технічного директора – члена правління Gaz-System, де відповідав за розробку і виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів і ліцензій з відповідними державними регуляторами й органами.

Зараз Станчак працює технічним директором – членом правління PGNiG Technologie S.A. і відповідає за проектування і будівництво нових газопроводів.




коментарів: 2
  1. не пройде і року як його родини з’явиться маєток.. земельна ділянка на кілька Га…. і рахунок у Швейцарії…
    Це ж традиція!!
    А традиції не порушують!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця