<

Медики Волинської інфекційної лікарні не отримали доплат за роботу з хворими на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:07 | 16.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Працівники Волинської обласної інфекційної лікарні ще не отримали доплат за роботу з хворими на коронавірус. Коли ж заклад отримає гроші, їх обіцяють розподілити між працівниками трьох відділень.

Про розповів головний лікар інфекційної лікарні Руслан Морочковський, – інформує Перший.

Нагадаємо, 200% доплати до посадового окладу медикам, які працюють з хворими на коронавірус, обіцяв ще попередній міністр охорони здоров’я Ілля Ємець. Згодом Рада ухвалила відповідний закон, в якому йдеться вже про 300% надбавки. Однак нещодавно уряд розіслав прохання до місцевих рад знайти ці кошти у місцевих бюджетах.

Луцька міська рада, зокрема, виділила понад 1,5 мільйона гривень на доплати медикам. Ще 350 тисяч погодились виділити з обласного бюджету.

Однак, Волинська обласна інфекційна лікарня, в якій перебувають більшість хворих, поки додаткових грошей не отримала.

“Коли отримаємо, будемо розподіляти між лікарями, медсестрами, санітарами, дезінфекторами та водіями, які працюють з хворими на коронавірус. Побачимо, на скільки вистачить грошей. Залежатиме від суми”, – каже головний лікар Руслан Морочковський.

Наразі, зі слів очільника закладу, посадовий оклад лікаря вищої категорії – 4 772 гривень, медсестер – 3 600 – 3 800, молодшого медичного персоналу – 2 600 – 2 700 гривень.

Посадовець каже, що поки в трьох відділеннях лікарні перебуває 13 хворих на коронавірус. Більшість з них – у стані середньої важкості, одна жінка перебуває на апараті штучної вентиляції легень.




коментарів: 3
  1. От і попрацюйте за 3 тисячі . В таких умовах. Скоро мед працівників не залишиться, дякуючи керівництву, а особливо “заслуженому лікарю”

  2. Зате міськи начальнички собі новеньки шикарнв автівочки активно ккпують. Нє?

  3. Допис стосується Волинської обласної інфекційної лікарні.Працівники інфекційного та реанімаційного відділень Нововолинської ЦМЛ отримали вдвічі збільшений аванс на квітень і отримають 4 зарплати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер