<

Медведчука з України намагалася вивезти ФСБ рф: розкрито подробиці затримання кума путіна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:08 | 14.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
458
/ Коментарі відсутні

Біглого нардепа і кума президента росії володимира путіна віктора медведчука намагалася вивезти з України ФСБ рф – спершу до Придністров’я, а потім – до москви.

Співробітники Служби безпеки України затримали Медведчука по дорозі – на виїзді з Київщини, розповів очільник СБУ Іван Баканов під час національного телемарафону, – передає УНІАН.

Чиновник зазначив, що операція для затримання нардепа тривала близько місяця.

“Російські спецслужби організували власну операцію для переправлення медведчука до Придністров’я, а потім – до москви. До її реалізації залучили навіть представників злочинного світу та корумпованих правоохоронців” – сказав голова української спецслужби.

Баканов зазначив, що спецслужба рф намагалася якомога краще замаскувати свої плани – зливала фейкову інформацію, намагалася організувати “липові” маршрути для евакуації медведчука й пустити українських силовиків хибним слідом і навіть підготувала “псевдо-медведчуків”, щоб відвернути увагу.

В СБУ прорахували десятки версій, чітко визначили справжній маршрут і з’ясували, куди прибуде евакуаційна група ФСБ.

“Насправді медведчука під виглядом військового ЗСУ нібито у супроводі колег хотіли довезти до українського кордону. Там – човном переправити до т. зв. “Придністровської Молдавської Республіки”, де на нього вже чекала евакуаційна група спецпризначенців ФСБ. Вони й повинні були доставити медведчука до москви…”, – підкреслив чиновник.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа