<

МАУП опублікувала збірники із матеріалами Іллі Киви «заднім числом»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:15 | 1.05.2021 / Новини / /
Перегляди
12
/ коментарі 3

Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП), де нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива проходив аспірантуру, опублікувала в себе на сайті збірники науково-практичних конференцій з матеріалами Киви, яких раніше не було.

Про це зазначається у розслідуванні Bihus.Info.

27 квітня, на наступний день після публікації розслідування про дисертацію Киви, Міжрегіональна академія управління персоналом опублікувала на своєму сайті “оновлені версії” збірників матеріалів науково-практичних конференцій 2018 і 2019 років із матеріалами Киви. Що ці файли завантажено саме 27 квітня, видно із властивостей самих файлів.

В “оновлених” версіях збірок з конференцій 2018 і 2019 року з’явились додаткові сторінки із матеріалами нібито від Киви. Тоді як в Інтернеті досі є в наявності попередні варіанти цих збірок з меншою кількістю сторінок. Їх можна подивитись тут і тут.

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива додав до своєї кандидатської дисертації довідку з підробленим підписом, а серед підтверджень апробації своєї роботи вказав неіснуючі матеріали науково-практичних конференцій.

Нагадаємо, Ілля Кива осоромився на захисті дисертації, але все-таки отримав науковий ступінь.

Ігор Гузь з колегами у ВР підписали звернення щодо позбавлення Іллі Киви наукового ступеня кандидата наук.




коментарів: 3
  1. А був би Кива не з ОПЗЖ, то й спокійно захистив би наукову роботу і ніхто нічого б не згадав. А так для народу нова “жуйка”. Ковтай,народ!!!
    Шановні борці за правду,а не “слабо” провести перевірку, як пишуть і захищають свої “наукові роботи” депутати інших партій, міністри,дипломати???
    Кожна підворотна собака знає, що 95 відсотків кандидатських і докторських дисертацій в нашій країні–це просто тупе переписування уривків з інших книжок, головне в кінці такої роботи привести чим побільше джерел,якими ніби-то користувався автор “кандидатської”. Випускники ВУЗів,ану пригадайте,як ви готували реферати,дипломні роботи ( особливо гуманітарії)
    Цікаво,як захищав свою наукову роботу пан Кличко, як “співаючий” Поплавський отримав докторське звання та багато їм подібних…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер