<

МАУ оприлюднила правила для пасажирів після відновлення польотів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 12.06.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) оприлюднила правила для пасажирів, яких вони матимуть дотримуватися під час польотів на літаках авіакомпанії після відновлення польотів з 15 червня 2020 року.

Про це повідомляє УНІАН.

Зокрема, пасажирів попередили, що вони повинні будуть самостійно забезпечити наявність захисних масок у необхідній кількості та обов’язкове їх носіння під час усієї подорожі (в аеропорту і на борту літака), зауваживши, що маску слід носити так, щоб вона повністю прикривала рот та ніс.

Під час посадки пасажирам рекомендують самостійно здійснювати реєстрацію онлайн та користуватися кіосками самостійної реєстрації багажу для запобігання скупченості пасажирів у зоні реєстрації.

Крім того, з метою запобігання скупченості пасажирів доступ до терміналу аеропорту супроводжуючим буде тимчасово обмежено. Доступ туди матимуть виключно пасажири, персонал авіакомпаній та персонал аеропорту, а також особи, що супроводжують особливі категорії пасажирів (діти, пасажири з обмеженою рухливістю тощо).

Також пасажирам радять перед поїздкою ознайомитися з вимогами держави прибуття та умовами перетину кордону, необхідністю проходження обсервації/самоізоляції, вимогами щодо наявності медичної страховки або довідки про негативний тест на COVID-19.

Будуть і певні зміни щодо розрахунків за товари та послуги в аеропорту та на борту літака – вони здійснюватимуться виключно безконтактно банківськими картками.

Для харчування на борту використовуватимуться виключно продукти в закритій індивідуальній упаковці виробника. Напої подаватимуться виключно в одноразовому та індивідуально упакованому посуді. Вода надається в індивідуальній тарі. Роздача напоїв наливом не здійснюється, окрім тих, що потребують гарячої води (чай, кава).

Усі продукти та напої пасажир розпаковує самостійно. Журналів та іншої друкованої преси на борту літака не буде.

З 15 червня Україна відкриває пункти пропуску в міжнародних аеропортах.

МАУ планує здійнювати рейси з Києва до Львова, Одеси, Дніпра і Харкова з частотою чотири рази на тиждень по понеділках, середах, п’ятницях і неділях. Рейси з Києва в Херсон та Івано-Франківськ повинні початися з 19 червня і будуть виконуватися по п’ятницях і неділях.




коментарів: 4
  1. пасажири повинні будуть самостійно забезпечити наявність захисних масок у необхідній кількості! Авіакомпанії за цей нельотний час настільки збідніли що тепер навіть нещасний шматочок тряпочки для лиця людини яка заплатила немаленьку суму за квиток виявилась для них великою проблемою .. Що там про журнали з газетами казати. Хоч би авіаційне паливо не догадались якою жижою розбавляти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа