<

Мати Скрябіна вимагає знести пам’ятник співакові в Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:56 | 23.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Скульптуру демонтують через абсолютну несхожість на співака, заявила Ольга Кузьменко.

Мати українського співака Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) Ольга вимагає знести пам’ятник її сину в Луцьку. Про це жінка повідомила фан-клубу виконавця “Модна Країна”, передає Район.Луцьк.

Також мати співака виступила проти перероблення пам’ятника його автором Іриною Дацюк. Причиною цього стала несхожість скульптури на Кузьму.

“Хочу всім нашим шанувальникам донести і пояснити ситуацію з пам’ятником Скрябіну. Язик не може вимовити “синові”, – повідомила Ольга Кузьменко. – Пам’ятник буде демонтований – це однозначно. Ірина Дацюк абсолютно не наблизилася до портретної схожості Андрія, а значить, вона не може виконувати цю роботу. Звалювати свій абсолютний провал на когось – це смішно”.

При цьому жінка додала, що вже давно відмовилася від перероблення пам’ятника автором.

“Це ж яку відвагу треба мати, щоб влаштувати скандал на всю Україну, бути фактично вже усуненою від цієї роботи і заявляти про якісь обов’язки перероблення”, – поскаржилася жінка.

Мати співака заборонила робити подібні заяви і попросила Дацюк “залишити душу і тіло її сина в спокої”. Також автора роботи просять не спекулювати на закритій для неї темі.

Після відкриття пам’ятника Кузьмі його шанувальники жартували в соцмережах, що скульптура схожа на співака Іво Бобула або царя Петра I. Також фанати зазначали, що виконавець не любив помпезності і не хотів би пам’ятників на свою честь.

40491_1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок