<

Матері працівника МВС спалили автомобіль у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:31 | 16.01.2016 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ 1 коментар

16-го січня, вночі на вулиці Чернишевського в Луцьку згорів автомобіль марки «BMW X5». Його власник – матір працівника Регіонального сервісного центру МВС України у Волинській області.

«О 5-й ранку на лінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Чернишевського скоєно підпал автомобіля. На місце події негайно виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Встановлено, що було здійснено умисний підпал. Було підпалено автомобіль «BMW X5», який офіційно належить матері заступника начальника сервісного центру МВС України у Волинській області», – повідомляє начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз.

За його словами, поки слідчі не встановили, чи підпал пов’язаний з виконанням працівником сервісного центру службових обов’язків, – повідомляє Під прицілом із посиланням на прес-служубу волинської поліції.

Поліція проводить оперативно-розшукові та слідчі заходи.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.




один коментар
  1. Це машинка його мами, яку вона купила на пенсію? Чи може його, яку він купив на зарплату? )))) Просто так машини не палять, значить заслужив!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок