<

Масштабна ДТП за участі маршрутки, таксі та «газовиків» сталася в Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 22.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

22-го серпня на перехресті вулиць Потебні та Гнідавської у Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутки № 9а, автомобіля таксі та авто газової служби.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Так, внаслідок зіткнення автомобіль газової служби перевернувся, а маршрутне таксі зазнало значних механічних ушкоджень. Натомість легковик таксі отримав механічні ушкодження передньої частини.

На місці автопригоди працює чотири екіпажі поліції.

«Наразі ми спілкуємось з водіями, аби встановити подробиці ДТП, опитуємо кожного із них. Аби з’ясувати причини аварії. Деталі пізніше повідомимо із допомогою прес-служби. На місці працює слідчо-оперативна група. Поки що відомостей про постраждалих унаслідок ДТП немає», – прокоментували дорожньо-транспортну пригоду у поліції.

Натомість, зі слів опитаних очевидців ДТП, маршрутка № 9а їхала у напрямку вулиці Гнідавської із Центрального ринку. Автомобіль «газовиків» УАЗ, відомий у народі як «таблетка», їхав у напрямку вулиці Потебні зі сторони Львівської. Разом із тим водій таксі на автомобілі Walkswagen Passat рухався по Потебні в сторону Львівської, і планував повернути на вулицю Гнідавську. Так, водій газової служби і таксист здійснювали рух на зелений сигнал світлофора. У цей час водій маршрутного таксі проїжджав уже на жовтий сигнал, чим спричинив ДТП. Внаслідок аварії автомобіль газової служби перевернувся.

Натомість, водій таксі розповідає наступне:

«Я повертав наліво. Побачив, як маршрутне таксі в’їхало у газовиків, зачепило й мене. Передка мого авто, як бачите, нема. Автомобіль газової служби летів в повітрі. Добре, що нікого із людей не зачепив», – обурюється таксист.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок