<

Повторили долю Януковича: в Еквадорі уряд втік зі столиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:25 | 9.10.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Через масові протести президент Еквадору Ленін Морено разом з урядом втік зі столиці.

Звернення еквадорського президента з цього приводу з’явилося на його сторінці в соцмережі Twitter,- повідомляє Апосторф.

Президент Ленін Морено оголосив про переїзд урядової резиденції зі столиці країни міста Кіто в друге за значимістю місто Гуаякіль. Причиною цієї втечі стало майбутнє прибуття в столицю тисяч корінних жителів, які в знак протесту просуваються основними дорогами Андського гірського хребта.

Похід демонстрантів супроводжується жорстокими зіткненнями між поліцією, військовими і учасниками маршів, грабежами і нападами на компанії і підприємства. Демонстрації почалися, щоб змусити президента Леніна Морено повернути державні субсидії на паливо, через скасування яких збільшилася вартість бензину.

Хоча палац Каронделе був повністю оточений силами безпеки, лідер Еквадору покинув столицю. У Гуаякілі, куди втік Ленін Морено, застосовані превентивні заходи безпеки, зокрема закриті мости, точку доступу транспорту.




коментарів: 2
  1. Класне ім’я їхнього презика: Ленін. Значить, рано чи пізно повернеться з Німеччини (чи зі Швейцарії, не пам’ятаю) як то там сто з гаком рокув тому повертався Ілліч “… такой маладой і шото там фпєрєді” у запломбованому дипвагоні, на бГонєвічок скочить – і Гєволюція, таваГіщі!

    • радієш, шо вдалося вкрасти побудоване народом і впевнений, шо це назавжди ? ой, не зарікайся…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа