<

Масована ракетна атака рф: у низці областей пролунали вибухи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:10 | 9.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
670
/ Коментарі відсутні

9-го березня вночі росіяни здійснили новий масований обстріл України, в деяких областях застосовують екстрені відключення світла, низка потягів затримуються.

Про це інформує Громадське.

Новий масований обстріл

Уночі в Україні почалася масштабна повітряна тривога, після чого в низці областей пролунали вибухи.

Зокрема російські військові завдали близько 15 ударів по Харківщині. Під прицілом були об‘єкти критичної інфраструктури. Є влучання у приватний житловий будинок в області, у деяких районах Харкова з’явилися проблеми зі світлом.

Також є влучання ракет в об’єкт енергетичної інфраструктури Одеської області. Пошкоджені й житлові будинки. За даними ОВА, постраждалих немає, але почалися обмеження електропостачання. Є збиття ракет.

Також ППО працювало в Київській області. Під ранок звуки вибухів було чутно і в Києві. Міський голова Віталій Кличко повідомив, що вибухи були в Голосіївському районі. Усі служби відправилися на місце. Інформації про постраждалих чи руйнування поки немає.

Про вибухи повідомляли зокрема й на Вінниччині, Івано-Франківщині, Житомирщині, Хмельниччині, Сумщині, Тернопільщині, Львівщині, у Дніпрі, Миколаєві та Запоріжжі.

Затримка поїздів та екстрені відключення світла

У зв’язку з масованим обстрілом наразі затримуються 15 потягів. Через удари по об’єктах енергетичної інфраструктури фіксується низка знеструмлених ділянок по країні, «Укрзалізниця» пустила в дію резервні теплотяги.

У Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях через масований обстріл росіян превентивно застосовують екстрені відключення світла. У столиці наразі без світла 15% споживачів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа