<

MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні-2019

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:07 | 25.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 8

MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні-2019 – суспільний мовник та співачка, яка перемогла в національному відборі, не дійшли згоди “через низку причин”.

Про це йдеться у заяві Суспільного, – пише ТСН.

Як зазначається, у виконавця, який представлятиме Україну на міжнародній арені є певні зобов’язання: після підписання договору з ПАТ “НСТУ” на час конкурсу виконавець стає культурним амбасадором України та доносить не лише власну музику, але також стає виразником думки українського суспільства у світі.

“Після проведених перемовин ПАТ “НСТУ” та співачка MARUV не знайшли спільного рішення щодо місії представника України на міжнародному пісенному конкурсі”, – йдеться у заяві.

Разом з цим пояснюється, що згідно з правилами Євробачення мовник-учасник має забезпечити неполітичний характер конкурсу.

“Ситуація, яка склалася навколо нацвідбору цього року, має ознаки політизації”, – вважають на Суспільному.

Причину вбачають у великому резонансі події, спробі тиску з боку політичних сил та втручанні в дискусію культурних діячів та інформаційних структур країни-агресора.

MARUV сумарно отримала найбільшу кількість балів на фіналі Нацвідбору. Шість балів їй поставили глядачі, п’ять – судді. Проте кінцеве рішення залишається за Національною суспільною телерадіокомпанією України.

Користувачі Мережі розділились в емоціях від її перемоги, оскільки співачка неодноразово гастролювала в державі-агресорці Росії і мала там заплановані концерти. 

Згодом MARUV заявила, що готова відмовитися від виступів у країні-агресорі. Окрім того співачка з обуренням оприлюднила деякі пункти з договору, який має підписати з НСТУ. Один з них – передача прав на пісню.




коментарів: 8
  1. То кого тепер фальшиву товстуху відправлять? з тою невдалою та неформатною для єврошоу піснею..

  2. В НСТУ сидять “великі спеціалісти”,яким платники податків виділили 1,5 мільярда фінансування на їхні д…,вона навіть свою поїздку сама фінансує,ви відправляйте смс,голосуйте,а ми всерівно зробимо так як ми хочемо,демократія…

  3. В країні твориться лайно , а вони паряться за якесь бачення, краще б ті гроші на фронт віддали, клоуни

  4. Дарма всі смс голоси, думка людей до одного місця! Музику відносять до політики вже остаточно, спорт, кіно…
    А завтра ця дівчина поїде і виграє якийсь конкурс чи доб’ється світової симпатії як Усик чи той мужик шо відкрив вайбер, Тоді наші телепні проснуться і зразу будуть кричати як обгорілі і лизати зад що “Ей, вона наша, вона наша”!! Скільки того було!
    Держава шляхом чинів знову нищить тих, хто може і хоче прославити її. Все як обично!!!!

    ps. Джамала в 14 виступала на Новий Рік в Сочі. Манікен в 16 в Краснодарі. Лицеміри!! Позорники!!

  5. перед нею поклали договір, якій неможливо виконати, значить когось будуть лобіювати, щось Джамалу ніхто не чипляв в звязку з концертом у Кацапстані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця