<

Марш «Свободу патріотам!» провели у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 22.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Луцьк долучився до руху на підтримку заарештованих Дениса Поліщука та Андрія Медведька, яких підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини. Марш «Свободу патріотам!» пройшов вулицями міста у неділю, 20 вересня.

У ході взяли участь представники громадського руху «Іскра» (ініціатори акції), ультраси футбольних команд «Волинь» і «Динамо», представники організації «Національний альянс», активісти ВО «Свобода» та інші, – пише Громадське.Волинь

Попри сильний дощ на марш прийшло більше 100 людей. Учасники скандували «Смерть москалям, свободу політв’язням», «Слава Україні», «Бий москаля, складайте трупи» та інші гасла. Також, у центрі міста, учасники акції запалювали «файєри», напускаючи димову завісу на проспект Волі, по якому просувалась хода.

«Ми вважаємо, що потрібно об’єднуватись і потрібно лучанам, киянам, всім українцям доводити, що політичні в’язні – це не «зеки», не вороги, – це герої України, які боролися за наше майбутнє», – говорить про основний заклик маршу організатор, лідер громадського руху «Іскра» Андрій Отченаш.

Такі марші 20 вересня пройшли також у Рівному та Житомирі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок